top of page
Recent Posts

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΕΛ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ VS ΑΠΟ ΑΓ.ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΥ

ΑΕΛ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

Το σωματείο της ΑΕΛ ιδρύθηκε το 1959 με την επωνυμία ΕΔΟΝ πάνω Λακαταμιας. Το 1966 μετονομασθη στο σημερινό του όνομα ΑΕΛ Λακαταμιας.

Κύριος σκοπός του σωματείου ήταν, είναι και θα είναι η υγιής απασχόληση της νεολαίας της Λακαταμιας μέσα από τον αθλητισμό. Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε την νεολαία μας μακριά από οποιουσδήποτε πειρασμούς, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που περνά ο τόπος μας.Tο σωματείο θα δημιουργήσει κι αλλά τμήματα όπως ποδηλατικό όμιλο, φωτογραφικό όμιλο και χορευτικό συγκρότημα.

Το σωματείο μας έχει το δικό του γήπεδο στο κέντρο της Λακαταμιας (πίσω από την cyta )το γνωστό για τους πιστούς φίλους της ομάδας RIVER PARK.

Εδώ και 49 χρόνια συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ. έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις της ΠΟΕΛ, όπως 14 πρωταθληματα,1 πρωτάθλημα πρωταθλητριών αλλά και φιναλίστ στα κύπελλα της ΠΟΕΛ.Προπονητής της ομάδας την φετεινή περίοδο ο Γιαννάκης Φασουλής.

Α.Π.Ο. ΑΓΙΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΥ.

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αγίου Επιφανείου ιδρύθηκε το 1991 από ανθρώπους της κοινότητας Αγίου Επιφανείου από το οποίο πηγάζει και η ονομασία του ομίλου. Το κίνητρο των ανθρώπων που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του ομίλου ήταν καθαρά και μόνον η αγάπη που έτρεφαν για το ποδόσφαιρο σαν ομαδικό άθλημα και με την ελπίδα οι νεότεροι να το αγαπήσουν και στηρίξουν ακόμα περισσότερο όπως άλλωστε το πράττουν. Μεγάλος στόχος ήταν να αγωνίζονται πρώτιστα κάτοικοι της κοινότητας και ο όμιλος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους θεσμούς που θα συμμετέχει ο οποίος και πάλι έχει επιτευχθεί .Για την ιστορία ο σύλλογος κατάκτησε το πρωταθλήμα για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο . Επίσης για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο βρίσκετε στον τελικό κυπέλλου. Η ομάδα παραμένει αήττητη από την 2η αγωνιστική της περιόδου 2013/14. Προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας ο Κώστας Παπαγεωργίου Κώστας με Βοηθό τον Λεωνίδα Γεωργίου

Αξιοσημείωτο το ότι ο όμιλος διαθέτει και τους πιο πιστούς και οργανωμένους φίλους και οπαδούς ο οποίοι ακολουθούν σε όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας.


bottom of page